Author |
Message |
|
Post subject: Nova serverovna v bratislave
Posted: 21.09.2008 - 15:47 #68422
|
|
Ucen

|
|
Mal by niekto zaujem vstupit so mnou do prejktu vybudovat malu serverovnu v centre bratislavy?
Sam na to financne nestacim a navyse by mi velmi pomohlo kebyze to nie je cele len na mne. |
|
|
|
|
 |
|
Post subject: RE: Nova serverovna v bratislave
Posted: 21.09.2008 - 16:14 #68426
|
|
Majster

|
|
bral by som to vsetkymi desiatimi keby islo o bystricu  |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 21.09.2008 - 16:40 #68427
|
|
Ucen

|
|
Pokial by sa nasiel niekto z Braislavy...
Mam zaujem zriadit malu serverovnu v centre bratislavy so slusnou ponukou a konkurencieschopnymi cenami.
Priestorov na prenajom sa na nete da najst v centre vela. Mam uz vybratych aj niekolko konkretnych okolo 50m2 s moznostou az 180m2 podlahovej plochy so vsupom z ulice + moznost parkovania.
Dohodnut peeringy a zahranicnu konektivitu
Bolo by nutne prenajat si alebo realizovat vlastnu opticku linku priamo do SIXu a ulozit si tam vlastne AS, registrovane na novu s.r.o.cku spolumajitelov.
Montaz diesel generatora, UPSiek, Redundatnych klimatizacii...
Kupa rackov + stojany na pc
Montaz zabezpecovacieho systemu.
Ja by som na zaciatok potreboval ulozit 1 rack a par towerov. Cize nakup zariadeni by sa dal realizovat postupne.
Idealne by bolo kebyze do toho ide niekto komu nevyhovuju podmienky existujucich serverhouseingov a ma zaujem ist so svojimi servermi do vlastnych priestorov. |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 22.09.2008 - 09:11 #68438
|
|
Ucen
|
|
Ja uz mam nachystane toto vsetko na moju druhu serverovnu a chyba mi ale priestor.. (som trozka vyberavy v lokalite ) Napisem ti do ICQ |
|
|
|
|
 |
|