Author |
Message |
|
Post subject: RE: ISP admin
Posted: 08.03.2012 - 20:06 #97213
|
|
Basic
|
|
Ja len tolko k tomu ze lepsie ako isp admin neexistuje nic druha vec je samozrejme cena lacne to sice naozaj nieje ale ked si zoberiete ze na tom pracuje tusim okolo 6 ludi sme naratali pri poslednom skoleni tak tu cenu aj trochu chapem a respektujem |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 08.03.2012 - 20:11 #97214
|
|
Guru
|
|
Aman wrote: ›
Quote: ›
dalej, ked kliknem na "kontakty" tak tam vidim vseliake nepotrebne informacie o klientoch, ale ze aku sluzbu vyuzivaju to nie.....
toto sa da nastavovat uplne plnohodnotne k tvojmu zelaniu. v nastaveniach si zvolis co chces vidiet, co nie, mozes si pridat rozne slpce o ktorych asi ani nemas paru a co je este take fajne na tom, ze hore v pravo si mozes vyberat medzi zuzenou obrazovkou a rozsirenou. t.j. vies si nastavit rovno dva druhy zobrazovania sa udajov o klientoch a prepisas sa medzi nimi jednym klikom.
kde presne sa to da nastavit? daako to neviem najst. viem, ze su aj dolezitejsie veci ako toto, ale chcem sa s tym trosku pohrat... |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 08.03.2012 - 20:37 #97215
|
|
Majster

|
|
janik5G wrote: ›Ja len tolko k tomu ze lepsie ako isp admin neexistuje nic druha vec je samozrejme cena lacne to sice naozaj nieje ale ked si zoberiete ze na tom pracuje tusim okolo 6 ludi sme naratali pri poslednom skoleni tak tu cenu aj trochu chapem a respektujem
keby na tom 6 ludi pracovalo, tak by to bolo vidno. ono ale jeden chodi po prezentaciach a siri ucenie ako nejaky jehovista, a nakldy si plati z vasich supportnych poplatkov, a dalsi piati si vtedy asi skrabu vajcia a pozeraju do stropu. pretoze dobre zohraty team 6 ludi musi cely ispadmin napisat za dva mesiace od nuly. |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 08.03.2012 - 21:39 #97221
|
|
Guru
|
|
pixall wrote: › janik5G wrote: ›Ja len tolko k tomu ze lepsie ako isp admin neexistuje nic druha vec je samozrejme cena lacne to sice naozaj nieje ale ked si zoberiete ze na tom pracuje tusim okolo 6 ludi sme naratali pri poslednom skoleni tak tu cenu aj trochu chapem a respektujem
keby na tom 6 ludi pracovalo, tak by to bolo vidno. ono ale jeden chodi po prezentaciach a siri ucenie ako nejaky jehovista, a nakldy si plati z vasich supportnych poplatkov, a dalsi piati si vtedy asi skrabu vajcia a pozeraju do stropu. pretoze dobre zohraty team 6 ludi musi cely ispadmin napisat za dva mesiace od nuly.
chcel som napisat "poculi ste slovo bozie"
ale povedal som si,ze to by bolo moc ))
ale je to priblizne tak ako pise pixall, respektive co som aj ja naznacil
to ze niekde na prezentacii sedi na prdeli 6 ludi ti nic nepovie, kludne ich mozu oznacit za koderov, dekoderov alebo inteligentny mobilny stroj na vyrobu teplych napojov.
pracovat "na tom" moze znamenat..vela veci  |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 08.03.2012 - 23:20 #97224
|
|
Majster

|
|
Stale ked tu o tom citam, tak si spomeniem na obrazok, ktory mali nasi ITckari na dverach...
Pre ISPAdmina by sa to dalo prisposobit: Delame do ISPAdmina  |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 23.03.2012 - 17:11 #97598
|
|
Basic
|
|
Pani vo verzii ispa 3,63 je problem s parovanim uhrad Slovenskej posty . Priklad , ak ste mali v roku 2011 naimportovany vypis xxx.063 a vroku 2012 vam prisiel vypis xxx.063 , ispa vypise ze dany subor sa uz systeme nachadza ... Nevien ako su na tom ine verzie . Kazdopadne je tato vlastnost dost na ho...  |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 23.03.2012 - 20:31 #97602
|
|
Majster

|
|
kemper wrote: ›Pani vo verzii ispa 3,63 je problem s parovanim uhrad Slovenskej posty . Priklad , ak ste mali v roku 2011 naimportovany vypis xxx.063 a vroku 2012 vam prisiel vypis xxx.063 , ispa vypise ze dany subor sa uz systeme nachadza ... Nevien ako su na tom ine verzie . Kazdopadne je tato vlastnost dost na ho... 
asi si prvy kto ISP admin opuziva dlhsie ako 1 rok, ze sa ti to prejavilo  |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 25.03.2012 - 14:16 #97659
|
|
Basic
|
|
Pisal som na podporu , zatial ziadna odpoved ... |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 25.03.2012 - 15:43 #97660
|
|
Majster

|
|
boh ma ochranil ze som to nekupil. |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 02.04.2012 - 18:46 #97841
|
|
Guru
|
|
nechcel som otvorit novy topic, tak to napisem sem
mam problem s presmerovavanim na ispadmine, nefunguje ani pre neplaticov ani pre neregistrovane ip. dostanem tuto hlasku
Code: › Warning: session_start() [function.session-start]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1005 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /data/support/ispadmin/web_template/disabled/index.php on line 2
Fatal error: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Failed to initialize storage module: files (path: ) in /data/support/ispadmin/web_template/disabled/index.php on line 2
nemal z vas niekto podobny problem |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 02.04.2012 - 18:55 #97842
|
|
Majster

|
|
yeager wrote: ›nechcel som otvorit novy topic, tak to napisem sem
mam problem s presmerovavanim na ispadmine, nefunguje ani pre neplaticov ani pre neregistrovane ip. dostanem tuto hlasku
Code: › Warning: session_start() [function.session-start]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1005 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /data/support/ispadmin/web_template/disabled/index.php on line 2
Fatal error: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Failed to initialize storage module: files (path: ) in /data/support/ispadmin/web_template/disabled/index.php on line 2
nemal z vas niekto podobny problem
laci, ved ta chyba je tu jasne napisana.
SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1005 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /data/support/ispadmin/web_template/disabled/index.php on line 2
1) mas v PHP zapnuty SAFE MODE, to sa vypina v php.ini, ale ak to mas na verejnej sieti, tak by som safe mode radsej nevypinal
2) skript (webserver) bezi pod uzivatelom s UID 1005, ale /tmp vlastni uzivatel s UID 0 (root) takze ti tam nedovoli pisat. modez spravit
chown 1005. /tmp
chmod 0777 /tmp
a takto by si mal zmenit ownera tempu na 1005 a zaroven povolit vsetkym ostatnym prava zapisu.
to su inac skor php-related veci nez vec ISPadmina. |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 02.04.2012 - 20:19 #97843
|
|
Guru
|
|
jj mal si pravdu, pravdupovediac chybu som hladal iba v nastaveni ispadminu, nedoslo mi to ze je to v nastaveni php  |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 27.08.2012 - 15:46 #100146
|
|
Basic
|
|
Caute, Opat otvaram tuto temu. Ako riesite posielanie Fa ci uz cez Ispadmin, alebo cez iny SW a elektronicky podpis? Da sa pouzivat elektornicky podpis na FA vygenerovane ispadminom? Je nutne pouzivat elekronocky podpis pri posielani Fa mailom? Podla toho co som sa docital tak ano.. |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 27.08.2012 - 16:35 #100147
|
|
Majster

|
|
pokial si dobre pametam, tak faktura nemusi mat ani elektronicky ani ziaden iny podpis...
Faktúra musí obsahovať
a) meno a adresu sídla, miesta podnikania, prípadne prevádzkarne platiteľa, ktorý dodáva tovar alebo službu, a jeho identifikačné číslo pre daň,
b) meno a adresu sídla, miesta podnikania, prípadne prevádzkarne alebo bydliska príjemcu tovaru alebo služby a jeho identifikačné číslo pre daň, ak mu je pridelené,
c) poradové číslo faktúry,
d) dátum, keď bol tovar alebo služba dodaná, alebo dátum, keď bola platba podľa odseku 1 prijatá, ak tento dátum možno určiť a ak sa odlišuje od dátumu vyhotovenia faktúry,
e) dátum vyhotovenia faktúry,
f) množstvo a druh dodaného tovaru alebo rozsah a druh dodanej služby,
g) základ dane, jednotkovú cenu bez dane a zľavy a rabaty, ak nie sú obsiahnuté v jednotkovej cene,
h) sadzbu dane alebo údaj o oslobodení od dane,
i) výšku dane spolu v slovenských korunách.
Ani peciatku ani podpis tam nevidim... |
|
|
|
|
 |
|
Posted: 27.08.2012 - 18:18 #100149
|
|
Basic
|
|
JOFO wrote: ›pokial si dobre pametam, tak faktura nemusi mat ani elektronicky ani ziaden iny podpis...
Faktúra musí obsahovať
a) meno a adresu sídla, miesta podnikania, prípadne prevádzkarne platiteľa, ktorý dodáva tovar alebo službu, a jeho identifikačné číslo pre daň,
b) meno a adresu sídla, miesta podnikania, prípadne prevádzkarne alebo bydliska príjemcu tovaru alebo služby a jeho identifikačné číslo pre daň, ak mu je pridelené,
c) poradové číslo faktúry,
d) dátum, keď bol tovar alebo služba dodaná, alebo dátum, keď bola platba podľa odseku 1 prijatá, ak tento dátum možno určiť a ak sa odlišuje od dátumu vyhotovenia faktúry,
e) dátum vyhotovenia faktúry,
f) množstvo a druh dodaného tovaru alebo rozsah a druh dodanej služby,
g) základ dane, jednotkovú cenu bez dane a zľavy a rabaty, ak nie sú obsiahnuté v jednotkovej cene,
h) sadzbu dane alebo údaj o oslobodení od dane,
i) výšku dane spolu v slovenských korunách.
Ani peciatku ani podpis tam nevidim...
Ale ak sa nemylim, tak v obchodom registri mam nieco ako konatel kona samostatne a k firemnym dokumnetom prida nazov spolocnosti a vlastnorucny podpis... |
|
|
|
|
 |
|